Klik op het logo hier boven om meer te lezen.

Scherm­afbeelding 2023 04 12 om 10.57.42

Stichting Gezond Boskoop

Wat doet Stichting Gezond Boskoop?

In Boskoop werken de eerstelijns zorgverleners met elkaar samen om goede zorg te bieden aan de inwoners van Boskoop. De zorgverleners hebben heldere en duidelijke afspraken met elkaar gemaakt over welke zorg er verleend moet worden aan patiënten met een chronische aandoening:  Diabetes Mellitus type 2, COPD en Hart en vaatziekten. Ook over de zorg voor kwetsbare ouderen en mensen met een mogelijk depressie zijn door de zorgverleners afspraken gemaakt.

Dit betekent dat er bij uw behandeling meerdere disciplines betrokken worden. Naast de huisarts bijvoorbeeld ook een diëtiste of fysiotherapeut. Dit noemen we Ketenzorg. De afsprake over uw behandeling worden -met uw toestemming- vastgelegd in een informatiesysteem, waar de verschillende zorgverleners gebruik van maken.

Deelnemers stichting Gezond Boskoop

Deelnemers zijn te herkennen aan het logo hiernaast. Vanuit Fysiotherapie Groene Hart nemen voor de werkgroep COPD: Karin en voor de werkgroep Diabetes: Margôt deel aan stichting Gezond Boskoop.

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda