Covid Zorgplan

Optimale zorg voor patiënten na Covid-19

Fysiotherapie Groene Hart heeft samen met haar zorgpartners de optimale zorg ontwikkeld voor patiënten na Covid 19. Hoe ziet dat eruit? 

De eerste afspraak, de intake, wordt uitgevoerd door een gespecialiseerd longfysiotherapeut van Fysiotherapie Groene Hart. Deze longfysiotherapeut heeft naast de specialisatie nog een speciale verdieping Corona gevolgd.  

Na de intake wordt de fysiotherapeutische zorgbehoefte in kaart gebracht. Samen met u maken we dan een zogenaamd Covid Zorgplan. In veel gevallen is er meer aan de hand dan een verslechterde longfunctie. Naar behoefte wordt er dan ook een screening ingezet door een psycholoog, ergotherapeut, diëtist en/of een logopedist. Vanuit uw behoeften en onze diverse specialisten wordt zo een persoonlijk Covid Zorgplan opgesteld. Samen werken we aan het optimale herstel. 

Heeft u Covid doorgemaakt of kent u iemand die herstellende is van Covid 19? Neem dan contact op met Fysiotherapie Groene Hart. Uw herstel is in vertrouwde handen. 

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda