Carla Markus
.

  • Secretariaat

Mijn naam is Carla Markus en samen met Marike en Ariana beman ik de receptie. Sinds november 2015 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Groene Hart, gestart op locatie Ieplaan en sinds maart 2017 op onze locatie aan de Limaweg in Waddinxveen.

Aan de Limaweg is het gezellig werken, mede door de vele disciplines in het pand. Onze praktijk biedt veel kwaliteiten en de samenwerking met collega’s is plezierig.

Naast diverse administratieve taken plan ik graag voor u een afspraak. Het is een uitdaging u bij de juiste therapeut in te plannen en uw hulpvraag zo snel mogelijk in behandeling te kunnen nemen.

Als u op woensdag, donderdag of vrijdagmiddag belt is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijg.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, heerlijk wandelen, aandacht voor elkaar of een leuke activiteit. Verder hou ik van lezen en organiseer ik graag iets leuks.

Heeft u een therapeut nodig? U bent bij ons van harte welkom!

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda