Leontien van Leeuwen-Wubs

  • Fysiotherapeut
  • Manueeltherapeut Mst
  • Shockwave
  • Dry Needling

Mijn naam is Leontien van Leeuwen-Wubs en ik ben bij Fysiotherapie Groene Hart werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut.

Nadat ik in 2016 afstudeerde als algemeen fysiotherapeut ben ik begonnen met werken bij Fysiotherapie Groene Hart. Na 1 jaar werken wilde ik mij graag verder specialiseren en ben ik in 2020 aan de SOMT afgestudeerd als manueel therapeut.

Het leukste van mijn vak vind ik de samenwerking met patiënten en collega's om iemand zo goed mogelijk weer op de been te krijgen.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten of wandelen. Bij minder mooi weer zit ik lekker thuis op de bank met een goed boek of een leuke serie.

BIG nr. 3991681204

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda