Lotte Lenting
.

  • Fysiotherapeut
  • Kinderfysiotherapeut Mst
  • Oedeemtherapeut
  • Medical taping

Mijn naam is Lotte Lenting en ik ben sinds 2011 met veel plezier werkzaam als algmeen fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut en oedeem therapeut bij fysiotherapie Groene Hart op de locaties in Waddinxveen.

In 2010 heb ik de opleiding voor fysiotherapie afgerond. Al snel wist ik dat ik kinderfysiotherapeut wilde worden en zodoende heb ik de opleiding kinderfysiotherapie er gelijk achteraan gedaan en in 2014 mijn diploma behaald. Sinds 2022 ben ik ook oedeemtherapeut. Binnen de fysiotherapie en kinderfysiotherapie heb ik extra cursussen gevolgd in medical taping, voorkeurshoudingen bij baby's, hoofdpijnklachten en fasciatherapie. Ik help iedereen graag waar zij niet verder komen, zodat we samen naar een goede oplossing kunnen zoeken.

Ik ben moeder van drie dochters. Ik vind het heerlijk om met de meiden op pad te gaan en leuke dingen te doen. Verder haal ik veel energie uit spinning, wielrennen en wandelen.

BIG nr. 99034569504

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda