Marjan 
Kik-Nieuwenhuize

  • Fysiotherapeut
  • Chronische zorg
  • Vaste waarneemster

Mijn naam is Marjan Kik-Nieuwenhuize. Binnen fysiotherapie Groene Hart ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut. U kunt bij mij terecht voor algemene fysiotherapie, schouderproblematiek en medical taping. Ik ben verbonden met het Schoudernetwerk van het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda.

In 2012 heb ik de basisopleiding tot adem- en ontspanningstherapie gevolgd. Door de combinaties van bijscholingen heb ik een brede kijk gekregen op het vak fysiotherapie. Ik kan van verschillende therapiesoorten de voor u meest geschikte toepassen om u zo optimaal mogelijk te behandelen of door te sturen naar collega’s.

BIG nr. 99034569504 

U kunt bij mij terecht voor COPD en Covid-19 klachten.

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda