Mike Berenschot
.

  • Fysiotherapeut
  • Manueeltherapeut Mst
  • Medical taping

Mijn naam is Mike Berenschot. Ik werk als fysiotherapeut en Manueel therapeut op onze locaties in Waddinxveen en Zevenhuizen. Ik ben geboren in Deventer en ben in 2019 verhuisd naar Capelle aan den IJssel en werk sindsdien bij Fysiotherapie Groene Hart.

In 2016 heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond in Enschede. Vervolgens ben ik in 2020 afgestudeerd als Manueel therapeut aan de SOMT in Amersfoort. Hierdoor ligt mijn voornaamste focus op wervelkolom gerelateerde klachten, waarvoor ik ook ben aangesloten bij het Rugnetwerk.

In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, maar ik kijk ook graag naar films. Verder vind ik het heerlijk om buiten te wandelen en hard te lopen en breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden.

Big nr. 09921345004

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda