Robin Noomen
.

  • Fysiotherapeut
  • Leefstijlcoach
  • Sportspecialist
  • Shockwave

Mijn naam is Robin Noomen. Binnen Fysiotherapie Groene Hart ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut en leeftstijlcoach.

In 2021 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Saxion Hogeschool te Enschede. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van orthopedische klachten, zoals (chronische) pijnklachten aan spieren, pezen en gewrichten, klachten rondom sporten en revalidatie na operatie van bijvoorbeeld heup, knie, rug of schouder.

Ik ga complexiteit binnen lichamelijke klachten niet uit de weg en schroom niet om hierbij beroep te doen op de expertise van collega's. Samen werken wij naar beter bewegen!

In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport; zo ben ik regelmatig te vinden in de sportschool of klimhal en doe ik graag aan hardlopen.

BIG nr. 99929601704

Lid van Slimmer leefstijlcoaching .

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda