Copdlogo transparent 200h

Klik op het logo voor meer informatie.

COPD Netwerk Fysiotherapie Midden Holland

Het COPD Netwerk Fysiotherapie Midden Holland wil COPD patiënten voorzien van hoogwaardige, specifieke fysiotherapeutische zorg. Het initiatief voor het netwerk komt van een aantal COPD-gespecialiseerde fysiotherapeuten die graag de zorg voor deze patientengroep wil verbeteren.

Het COPD Netwerk Fysiotherapie Midden Holland is geaccrediteerd als kennisnetwerk door het KNGF.

De aangesloten praktijken werken op een betrokken manier samen met longartsen, longverpleegkundigen, praktijkondersteuners en huisartsen in deze regio.De fysiotherapeuten van het netwerk zijn allen COPD gespecialiseerde fysiotherapeuten door middel van bijscholing op dit gebied. Zij zijn in staat om COPD patiënten op een deskundige manier te adviseren, stimuleren en te begeleiden bij het verminderen van de beperkingen die zij ondervinden ten gevolge van hun longaandoening.

Deelnemers COPD netwerk fysiotherapie midden

Deelnemers zijn te herkennen aan het logo hiernaast. Vanuit Fysiotherapie Groene Hart neemt Karin Westerhoven deel aan COPD netwerk fysiotherapie midden.

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda