Fysiotherapie groene hart herstelprogramma

De complete aanpak bij lage rugpijn, schouderpijn en nekpijn; ook online!

Voor lage rugpijn, schouderpijn en nekpijn, bent u bij Fysiotherapie Groene Hart bij het juiste adres. Met ons herstelprogramma werkt u onder begeleiding van een manueel- en fysiotherapeut/ trainer aan uw herstel. Daarnaast leert u ook hoe u moet omgaan met eventuele terugkerende klachten.

Regie over uw herstelproces

Met het herstelprogramma van Fysiotherapie Groene Hart, bekijkt u SAMEN met uw fysiotherapeut hoe u aan uw herstelproces kunt en wilt werken. Zo is de een meer gebaat bij coaching en oefeningen voor thuis, de ander heeft iets meer begeleiding en educatie nodig en sommige patiënten hebben baat bij oefengroepen. Dit gaat uiteraard in nauwe samenwerking met uw fysiotherapeut.  Samen naar beter bewegen!

Naast de fysiotherapeutische begeleiding (zoals manuele therapie, losmaken van bindweefsel en spieren etc.) kunt u allerlei (online) mogelijkheden met elkaar combineren. Denk aan oefengroepen, online instructie filmpjes en educatie. Veel van deze mogelijkheden kunt u thuis of onderweg uitvoeren.

MijnZorgApp

Met de online begeleiding heeft u al uw oefeningen overzichtelijk op een rij op uw computer of telefoon. Met de Fysiotherapie Groene Hart- MijnZorgApp weet u precies waar u op moet letten tijdens de uitvoering van de oefeningen.

Vergoeding van ons herstelprogramma

Iedereen is welkom. Ook als u geen aanvullend pakket heeft. Indien er klachten zijn, maakt u samen met de therapeut een plan van aanpak. U krijgt ook vragenlijsten toegestuurd. Deze dient u voor de intake in te vullen. Aan de hand van de vragenlijsten, vraaggesprek en het onderzoek, maakt de therapeut een inschatting hoeveel behandelingen u nodig heeft. Indien u een aanvullend pakket heeft, weet u hoeveel behandelingen daarvan worden gebruikt. Wanneer u geen aanvullend pakket heeft, weet u waar u aan toe bent.

Het programma is zo ontwikkeld dat u na het traject kennis en kunde meekrijgt, zodat indien er een terugval ontstaat, u in staat bent om de eerste stappen naar herstel kunt nemen. Indien de klachten niet weggaan, kunt u uiteraard contact opnemen.  Indien de klachten na het behandeltraject binnen 6 maanden of 1 jaar met dezelfde klachten terugkomen (dit is afhankelijk van de mate van klachten) kan dat zonder kosten of behandelingen weer worden opgepakt. Dit garantiemodel is het unieke aan dit programma.

Mijnzorgapp

Waarom het Fysiotherapie Groene Hart herstelprogramma?

  • Het Fysiotherapie Groene Hart herstelprogramma is een complete aanpak voor lage rugpijn, nekpijn, schouderpijn of artrose heup/ knie en bestaat uit (een combinatie van) manuele - en fysiotherapeutische begeleiding, videobellen, voorlichting, coaching, digitale informatie en begeleiding op afstand.
  • U heeft meer invloed op uw herstelproces omdat u SAMEN met de fysiotherapeut aan de oorzaak van uw lage rugpijn werkt.
  • Ons herstelprogramma is op maat en sluit aan op uw mogelijkheden en doelen.
  • Wanneer uw klachten binnen een vastgestelde termijn terugkeren, dan wordt deze binnen hetzelfde traject weer opgepakt
  • U leert van uw klachten! Educatie is een belangrijk onderdeel van het programma. Het geeft inzicht in de klachten en hoe met klachten om te gaan.  

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag over het Fysiotherapie Groene Hart herstelprogramma? U kunt bellen of mailen en dan bespreken we samen wat het beste past.

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda