Artrosenetwerk

Netwerk reuma en artrosezorg

Begin 2014 is er een projectgroep reuma en artrosezorg opgericht om de zorg voor reumapatiënten in de regio Midden-Holland beter op elkaar af te stemmen. De projectgroep bestaat uit: een reumaverpleegkundige, fysiotherapeuten, reumatologen, ergotherapeut, wijkverpleegkundige, specialist ouderengeneeskunde, diëtist, vertegenwoordiger van de Reumapatiëntenvereniging, apotheker en coördinator reuma en artrosezorg. Deze projectgroep wil voor de toekomst een goed functionerende zorgketen voor reumapatiënten vastleggen door structurele verbeteringen en optimale zorg voor reuma-patiënten. Inmiddels is er een folder voor werkgevers geschreven, zijn er informatiegidsen ontwikkeld en is er een symposium georganiseerd om diverse professionals in de zorg en mensen met reuma in de regio Midden-Holland te informeren.

Deelnemers Artrosenetwerk 

Vanuit Fysiotherapie Groene Hart nemen Margôt van Kampen en Marjan Kik deel aan dit netwerk. 

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda