COPD

Wanneer naar de fysiotherapeut bij COPD

Wanneer u benauwdheid ervaart bij inspanning, last van hoestbuien heeft en/of vaak minder actief wordt om benauwdheid te voorkomen kunt u worden doorverwezen naar de fysiotherapeut gespecialiseerd in COPD klachten. 

Wat doet de fysiotherapeut bij COPD

Fysiotherapeuten gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met COPD bespreekt uw wensen en onderzoekt de mogelijkheden die u heeft. 

Hoe verloopt een behandeling

De behandeling is een programma dat op een passende en verantwoorde manier werkt aan een actievere leefstijl. Het belang van bewegen bij chronische bronchitis of longemfyseem (COPD) is belangrijk om kaliteit van leven te behouden. U ervaart minder benauwdheid, krijgt meer uithoudingsvermogen en leert verantwoord bewegen.

Onze COPD therapeuten zijn: Margôt, KarinMarjan Kik, Inge.

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda