Klik op het logo hier boven voor meer informatie over het SNGH en verschillende schouderaandoeningen, “voor de beste schouderzorg”!

Schoudernetwerk Groene Hart Ziekenhuis

Het Schoudernetwerk Groene Hart (SNGH) is een samenwerkingsverband van in de schouder gespecialiseerde fysiotherapeuten en de afdeling Orthopedie van het Groene Hart Ziekenhuis.
Het SNGH heeft zich ten doel gesteld om een zo goed mogelijke behandeling aan mensen met schoudergerelateerde klachten te geven. 
De aangesloten fysiotherapeuten zijn verplicht zich bij te scholen op het gebied van schoudergerelateerde klachten en de beste behandeling daarvan.
Er zijn behandelprotocollen opgesteld voor de meest voorkomende schouderklachten en voor de revalidatie na een operatie aan de schouder. 
Bij deze fysiotherapeuten bent u verzekerd van de best mogelijke (na)zorg!

Deelnemers aan het schoudernetwerk 

Deelnemers zijn te herkennen aan het logo hiernaast. Vanuit Fysiotherapie Groene Hart nemen Jeroen JaakkeMarjan KikKarin Westerhoven en David Ros deel aan dit netwerk. Hierdoor bent u altijd verzekerd een  behandeling van  uw schouderklachten volgens de laatste inzichten. 

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda