Medifit

Medifit is een trainingsprogramma onder begeleiding van een fysiotherapeut. Wij werken volgens een 3 stappenplan, waarbij u intensief wordt begeleid in het behalen van uw trainingsdoelen.

Medifit is geschikt als:

  • aanvulling op uw fysiotherapeutische behandelingen
  • u wilt trainen onder de deskundige begeleiding van een fysiotherapeut
  • u wilt trainen in een persoonlijke en kleinschalige omgeving

Voordat u start met trainen doen wij een uitgebreide intake. Hierin bespreken we eventuele gezondheidsproblemen en uw trainingsdoelen. Naar aanleiding van deze intake ontvangt u een passend en persoonlijk trainingsprogramma.

Eén van onze fysiotherapeuten zal u begeleiden in het afwerken van uw persoonlijke trainingsprogramma. Wanneer u twijfelt of last krijgt van opspelende klachten, dan kan hij/zij u direct bijsturen. Zo heeft u altijd het vertrouwen dat u op de goede weg bent in het behalen van uw trainingsdoelen. 

Na 3 maanden zal er een evaluatie van de trainingsdoelen plaatsvinden. Net als bij de intake bespreken we eventuele lichamelijke klachten en uw resultaten. Na de evaluatie kan het trainingstraject afgerond worden of kan er een vervolgtraject gestart worden.

Medifit tabel 2023

De tarieven:
1 keer per week € 37,50 per maand 
2 keer per week € 60,00 per maand
Intake  € 55,00
(Niet vergoed door de zorgverzekeraar)

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda