Laatste nieuws

Afscheid collega Renate Goedraad

24-11-2023

Afgelopen week hebben wij afscheid genomen van onze collega Renate. We wensen haar heel veel succes en plezier op haar nieuwe werkplek. 

Hallo allemaal,
Met dit bericht wil ik laten weten dat ik na een hele mooie tijd bij Groene Hart Fysiotherapie, een nieuwe stap in mijn carrière heb gemaakt. Ik ga aan de slag bij een praktijk voor kinderfysiotherapie in Capelle aan den IJssel. Ik wil alle mensen die ik bij FGH heb ontmoet in de behandelkamer, oefenzaal of via samenwerkingen bedanken voor hun fijne contact en ik wil alle collega’s van FGH bedanken. Ik heb een leuke tijd hier gehad!
Wie weet tot ziens,

Renate

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda