Laatste nieuws

Live operatie

Blijvend leren - Live operatie orthopedie Groene Hart Ziekenhuis

14-06-2024

Op uitnodiging vanuit de afdeling orthopedie van het Groene Hart ziekenhuis, zijn teamleden van Fysiotherapie Groene Hart aanwezig geweest bij twee live operaties.

In een zaal kon op een groot scherm de operatie goed gevolgd worden. Via een microfoon stonden we in direct contact met de opererende orthopeed waardoor we allerlei vragen konden stellen. De orthopeed gaf bij elke stap steeds duidelijke uitleg. Voor ons team een mooie kans om weer helemaal up to date te zijn met betrekking tot operatietechnieken en wat allemaal bij dergelijke operaties komt kijken.  

We hebben twee soorten operaties kunnen volgen: een schouder- en een knieprothese. Patiënten met deze protheses zien we veel bij ons in de praktijk. Nu we weer helemaal op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken, kunnen we nog onze patiënten nog weer meer en uitgebreider informeren en begeleiden. 

Staat u ook voor een dergelijke operatie of wordt dit bij u overwogen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Fysiotherapie Groene Hart geeft je betrouwbaar advies en helpt je bij de optimale voorbereiding voor zulke ingrepen.

Fysiotherapie Groene Hart is ook aangesloten bij het schouder- en rugnetwerk van het Groene Hart Ziekenhuis, waardoor we korte lijntjes hebben met de orthopedie. U kunt volledig vertrouwen op de beste zorg!

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda