Laatste nieuws

Stagiair fysiotherapie

Even voostellen: Ilse, stagiair

22-05-2024

Ik ben Ilse van der Voort, 21 jaar en zit in het laatste jaar van de opleiding fysiotherapie. 

In deze stage hoop ik richting afstuderen te gaan. Ik ben enorm blij dat ik hier mijn stage mag lopen én afronden. De diversiteit van de soort behandelingen en de verschillende specialisaties bieden een goed beeld van de gehele fysiotherapie. Bij Fysiotherapie Groene Hart kan ik echt heel veel leren!

Binnen Fysiotherapie Groene Hart ben ik werkzaam als fysiotherapie-assistent, actief in de FysioFitness en ondersteun ik bij balie-/administratieve werkzaamheden.

Buiten werken en studeren om ben ik te vinden als turntrainster en scouting leidster van de kabouters. Daarnaast hou ik ervan om mijn vrije tijd door te brengen met vrienden en familie.

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda