Laatste nieuws

GESLOTEN BOSKOOP

PAND ZIJDE BOSKOOP VERKOCHT – ONZE VESTIGING SLUIT (tijdelijk)

23-05-2024

Zoals u misschien weet, stond het pand aan de Zijde in Boskoop waar onze praktijk in is gevestigd al een tijdje te koop. Inmiddels is het pand verkocht aan een nieuwe eigenaar. Dat is voor onze praktijk en patiënten in Boskoop slecht nieuws. Dat betekent namelijk dat we al vrijdag, 24 mei het pand leeg moeten opleveren.

We zijn natuurlijk op zoek naar een passende andere locatie in/rondom Boskoop, maar dat valt nog niet mee. Mocht u wat weten met betrekking tot een passende locatie, laat het ons dan weten alstublieft. Natuurlijk hadden wij dit graag anders gezien, maar onze inzet en inspanning hebben nog niet mogen baten.

Maar we hebben natuurlijk een oplossing gevonden.

Fysiotherapie Groene Hart heeft meerdere vestigingen. Behandelingen kunnen gewoon doorgezet worden en nieuwe patiënten blijven uiteraard ook gewoon van harte welkom. Omdat ons fysioteam ook vertrekt uit Boskoop vinden behandelingen weliswaar plaats op een andere locatie, maar wel gewoon bij de vertrouwde fysiotherapeut. We nemen contact met u op voor de passende tijd en locatie.

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Uiteraard zijn we van harte bereid om de juiste antwoorden te geven. Dat kan via onze contactpagina.

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda