Margôt van Kampen
 

  • Praktijk eigenaresse
  • Fysiotherapeut
  • Kinderfysiotherapeut
  • Senso-motorische integratie therapeut
  • COPD/Covid
  • Claudicatio therapeut
  • Leefstijlcoach
  • Valpreventie
  • Medical taping

Mijn naam is Margôt van Kampen, praktijkeigenaresse van Fysiotherapie Groene Hart en werkzaam als fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut, therapeut in de chronische zorg en leefstijlcoach op de locaties in Waddinxveen

In 1987 rondde ik mijn opleiding fysiotherapie af. Na 4 jaar oriënteren als algemeen fysiotherapeut, besloot ik mij in 1991 verder te specialiseren in de richting kinderfysiotherapie. Om mijn kennis verder te verbreden en verdiepen heb ik in 2011 me verder gespecialiseerd in de chronische zorg. In 2021 heb ik de opleiding tot leefstijlcoach gevolgd wat ik in alle facetten van fysiotherapie kan toepassen.

Dagelijks ben ik met het team “Samen naar Beter bewegen” op zoek naar de antwoorden van uw hulpvraag en de begeleiding van uw klachten. Samen komen we tot meer kennis en kunde, waardoor we u de beste zorg kunnen geven. Daar ligt mijn passie!

De afgelopen 25 jaar zijn er mooie successen behaald bij kinderen en volwassen. Ik werk met en in een fantastisch team wat mij genoeg energie geeft voor de komende 10 jaar.

Ik ben moeder van een dochter en zoon, waar ik graag leuke dingen mee onderneem. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, hockeyen, zeilen en fotograferen.

BIG nr. 29034073304

Lid van de NVFK, chronisch zorgnetwerk en Slimmer Leefstijlcoaching.

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda