Laatste nieuws

Groen Hart ziekenhuis

GLA:D programma toegelicht orthopedie Groene Hart Ziekenhuis

14-05-2024

Op 1 mei jongstleden had collega Jeroen een ontmoeting met de afdeling orthopedie in het Groene Hart ziekenhuis. Insteek was een uitgebreide toelichting over ons GLA:D programma.

De orthopeden van het ziekenhuis reageerden kritisch, maar wel enthousiast. Voor het hen is het goed om te weten dat wij dit aanbieden zodat zij – indien noodzakelijk - een gerichte verwijzing gegeven kan worden.

Fysiotherapie Groene Hart biedt voor mensen met artrose knie of heup het GLA:D programma. Het GLA:D programma is een wetenschappelijk onderbouwd programma, bestaande uit 12 sessies waar aandacht wordt gegeven aan educatie en oefentherapie ter verbetering van functie en afname pijn. Na de laatste sessie kunne mensen met artrose heup of knie zelf de klachten onder controle houden en functioneren blijvend verbeteren. Het programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Heb je artrose van heup of knie en wil je meer weten over dit wetenschappelijke programma? Kijk dan hier of maak een afspraak via ons contactformulier.

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda