Jeroen Jaakke
.

  • Management
  • Fysiotherapeut
  • Manueeltherapeut
  • Schouder specialist
  • Sportspecialist

Mijn naam is Jeroen Jaakke. Ik ben fysiotherapeut sinds 2005. Vanaf die tijd heb ik onder ander kunnen werken met (top) sporters, heb ik gewerkt als incompagny fysiotherapeut bij een groot bedrijf en heb zo de afgelopen jaren op deze manier heel wat patiënten mogen behandelen. Sinds 2017 doe ik dat met veel plezier bij Fysiotherapie Groene Hart.

In 2012 heb ik de master manueel therapie afgerond. Daarnaast ben ik me verder gaan verdiepen in schouderklachten, knieklachten, onderbeenklachten en sport gerelateerde klachten.

Ik vind mijn werk als fysiotherapeut nog steeds zo leuk, omdat het altijd een puzzel is die je samen met de patiënt probeert op te lossen. Bij complexe klachten of revalidatie, werk ik vaak met onze collega's. De klachten van een patiënt is niet altijd houding en/ of bewegingsapparaat gerelateerd. De oorzaak van klachten en of vertraagd herstel, komt vaak door externe of intrinsieke factoren. Om dit te op te lossen, vind ik de samenwerking met de patiënt en met collega's heel belangrijk. Samen naar beter bewegen!

Mijn tijd besteed ik graag met mijn twee kinderen en met mijn vriendin. Daarnaast ben ik ook Bourgondiër. Ik hou van lekker koken met een wijntje of biertje erbij en af en toe naar een kroegje in Den Haag met vrienden.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het tennissen of padellen. En ik neem me elk voorjaar weer voor om de racefiets weer van de stal te halen.

BIG nr.: 49064821704

Lid van Schoudernetwerk Groene Hart en het Rugnetwerk.

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda