Björn Kraaijer
.

  • Fysiotherapeut
  • Leefstijlcoach
  • Shockwave
  • Sportspecialist
  • Dry Needling

Mijn naam is Björn Kraaijer. Ik ben sinds 2020 werkzaam bij Fysiotherapie Groene Hart en werk als algemeen fysiotherapeut en leefstijlcoach. Naast mijn werk als fysiotherapeut geef ik sportlessen en ben ik van origine oefentherapeut Cesar.

Van 2010 tot 2014 volgde ik de opleiding tot oefentherapeut Cesar. Na een aantal jaar werkzaam geweest te zijn heb ik daarna de stap gemaakt om in 2017 de opleiding tot fysiotherapeut te gaan volgen.

Gezien mijn achtergrond liggen mijn interesses bij houding gerelateerde klachten of sport gerelateerde klachten. U kunt ook bij mij terecht voor shockwavetherapie, bijvoorbeeld bij hielspoorklachten, of een tennis/golferselleboog. Ik ben vaak in de trainingszaal te vinden om mensen te helpen hun doelstellingen te behalen. Het fijne aan het werken bij fysiotherapie groene hart is het multidisciplinaire team en de gezamenlijk aanpak bij het begeleiding van de patiënt. Samen naar beter bewegen!

Ik woon samen met mijn vrouw in Gouda en wij hebben een dochter en een zoon. In mijn vrije tijd hou ik ervan om te sporten of gezellig met vrienden iets te gaan doen. Ik ben werkzaam in Waddinxveen.

BIG nr. 59928355304

Lid van Slimmer leefstijlcoaching.

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda