David Ros

  • Fysiotherapeut
  • Handfysiotherapeut
  • Schouderspecialist
  • Sportspecialist

Mijn naam is David Ros. Als schouder- en handfysiotherapeut ben ik werkzaam op de locaties in Waddinxveen en Boskoop.

In 2017 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond en in 2019 de algemene opleiding voor handtherapie. In 2021 heb ik de ESP schoudercursus van NEXUS gevolgd waarna ik ben toegetreden tot het Schoudernetwerk Groene Hart. Sinds 2023 heb ik goed contact met het Hand en Pols centrum in Gouda waarin jaarlijks verschillende seminars en sparmogelijkheden zijn.

Ik maak met veel plezier deel van uit van deze netwerken omdat dit erg leerzaam is en ik het belangrijk vind om met collega's te kunnen sparren o zo van elkaar kunnen leren. Op deze manier werk je samen naar een betere kwaliteit van fysiotherapie die je kan bieden aan de patiënt.

'Energie!' krijg ik van een goede samenwerking tussen de cliënt en fysiotherapeut waarin we samen kijken naar mogelijkheden om tot beter bewegen te komen! Soms vraagt dit wat meer input van de fysio en de andere keer meer van de cliënt. Ook zit er wel eens een gevoelige behandeling tussen. Uiteindelijk is het doel dat de cliënt weer de controle krijgt over zijn klachten en op deze manier de juiste voorwaarden creëert voor herstel.

Waar ik ook energie van krijgt is Kitesurfen, Boulderen en Braziliaanse Jiujitsu! In de avonden en het weekend ben ik dan ook vaak te vinden op het water, de mat of hangend aan een muur.

Big nummer: 69923547540

Lid van het handtherapeut netwerk.

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda