Ilse van der Voort

  • Fysiotherapie-assistent 
  • Fitness instructrice
  • Balie-/kantoormedewerker

Mijn naam is Ilse van de Voort. Na het succesvol afronden van mijn stage bij Fysiotherapie Groene Hart, heb ik nog één stage te gaan om mijn opleiding tot fysiotherapeut af te ronden.

In het team van Fysiotherapie Groene Hart heb ik in korte tijd echt mijn draai gevonden. Naast dat ik inhoudelijk veel bijgeleerd krijg, maken we ook veel plezier met elkaar. Ik ben erg blij dat ik als fysiotherapeutassistent, fitness instructrice en baliemedewerkster aan het team verbonden blijf. 

Buiten het werken om ben ik te vinden als turntrainster en geef ik leiding aan de kabouters bij de scouting. Ik breng ook graag veel tijd door met mijn familie en vrienden.

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda