Marjan Menger-Eshuis
.

  • Management
  • Kinderfysiotherapeut
  • Senso-motorische integratie therapeut
  • Medical taping

Mijn naam is Marjan Menger-Eshuis , ik werk als fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut binnen deze praktijk. Tevens vervul ik een rol in het managementteam.

Nadat ik in 1997 ben afgestudeerd als fysiotherapeut heb ik een aantal jaren gewerkt als algemeen fysiotherapeut. Omdat ik altijd al veel interesse had in de ontwikkeling van kinderen ben ik in 1999 gestart met de opleiding tot kinderfysiotherapeut, die ik 2003 heb afgerond.

Met veel plezier werk ik samen met kinderen en ouders om een kind verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling. Het is iedere keer weer een mooie uitdaging om te ontdekken wat een kind nodig heeft en om hier samen met ouders en eventueel andere zorgverleners of leerkrachten mee aan de slag te gaan.

Naast kinderen met problemen in de motorische ontwikkeling, behandel ik ook kinderen met lichamelijke klachten, problemen in de prikkelverwerking, sportblessures of jonge zuigelingen met een voorkeurshouding.

Een aantal malen per jaar maak ik onderdeel uit van de Downpoli in het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda. Hier werk ik samen met kinderartsen, revalidatiearts, logopediste en een orthopedagoog.

Zelf ben ik moeder van 3 dochters. In mijn vrije tijd doe ik aan hockey en tennis en houd ik ervan om leuke steden en landen te bezoeken.

Bignummer: 89047439704

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda