Marleen Ockerse-Stuurman

  • Kinderfysiotherapeut
  • Senso-motorische integratie therapeut
  • Medical taping

Mijn naam is Marleen Ockerse. Ik ben werkzaam als kinderfysiotherapeut op de locaties in Waddinxveen en ik werk ook 2 dagdelen als kinderfysiotherapeut op Auris Taalplein in Gouda. Dit is SBO voor kinderen met een taalontwikkelingsachterstand waar ik veel samenwerk met de leerkrachten en logopedisten.

In 2004 heb ik mijn opleiding fysiotherapie afgerond. Ik wilde toen al graag met kinderen werken en kwam als kinderfysiotherapeut in opleiding in dienst bij deze praktijk. In 2009 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut. Daarna heb ik mij als kinderfysiotherapeut verder gespecialiseerd in de senso-motorische integratie therapie en heb ik aanvullende cursussen gevolgd op het gebied van schrijfmotoriek, voorkeurshoudingen bij baby's en slaapproblemen en bewegen bij kinderen.

Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en mijn specifieke kennis in te kunnen zetten. Elke kind is uniek en vraagt een eigen kindgerichte aanpak. Ik werk al vele jaren in Waddinxveen als kinderfysiotherapeut en het blijft mooi om met kinderen te werken en ze te zien groeien. Elke dag geniet ik weer van dit vak en werk ik met veel plezier samen met (pleeg)ouders en leerkrachten om het kind te helpen weer met plezier te bewegen.

Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen, 1 meisje en 2 jongens. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en ik hou van muziek maken. Ook kan ik genieten van een mooi boek.

BIG nr. 59062673204

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda