Karin Westerhoven-IJsselstein

  • Management
  • Fysiotherapeut
  • Oedeemtherapeut
  • Schouderspecialist
  • Claudicatio therapeut
  • COPD/Covid
  • Fysiotherapeut bij oncologie

Mijn naam is Karin Westerhoven. Ik werk als fysiotherapeut en oedeemtherapeut op de locaties in Waddinxveen en Boskoop.

Ik heb mijn opleiding in Leiden gedaan en heb in 1996 mijn diploma gehaald.

In de loop van de jaren heb ik me verdiept in een aantal richtingen zoals: oedeemtherapie, oncologische revalidatie, chronische zorg (zoals COPD, Covid revalidatie, etalagebenen) en schouderproblematiek.

Ik vind het altijd fijn om samen het probleem in kaart te brengen en te zoeken naar een zo goed mogelijke oplossing. Het doet me goed om op een gegeven moment de behandeling te kunnen beëindigen met de wetenschap dat iemand heeft geleerd hoe hij/ de patiënten het best met zijn/hun aandoeningen kan functioneren en er vertrouwen in heeft/hebben hier zelfstandig mee verder te kunnen gaan.

Ik werk samen met fijne collega's die ook allemaal hun eigen specialisaties hebben, het voelt goed dat we als een team onze specialisaties samen in kunnen zetten bij een behandeling.

Ik ben getrouwd en we hebben een lieve hond waar we graag mee wandelen. In mijn vrije tijd loop ik graag met vriendinnen en doe ik wat aan krachttraining en fietsen. Verder heb ik er plezier in om te koken voor vrienden en wat in de tuin te rommelen en lekker buiten te zijn.

BIG nr. 19046268404

Lid van het chronisch zorgnetwerk, Onconet, het schoudernetwerk en COPD netwerk.

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda