Ruud van der Stok

  • Fitness instructeur
  • Administratief medewerker
  • Fysiotherapeut i.o. 4e jrs

Mijn naam is Ruud en ik ben een gedreven en leergierige fysiotherapeut in opleiding. Binnen fysiotherapie Groene Hart ben ik werkzaam bij de medifit en als administratief medewerker.

Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding aan de Hogeschool Utrecht. In januari heb ik mijn mediorstage succesvol afgerond in het St. Antoniusziekenhuis te Woerden op afdeling geriatrische revalidatiezorg. Momenteel loop ik mijn seniorstage bij een sportrevalidatiepraktijk in Zeist, waar ik veel over sport- en schouderrevalidatie leer. Aan het eind van de zomer verwacht ik klaar te zijn met de opleiding en kan ik aan de slag als fysiotherapeut.

Naast het studeren ben ik zelf ook graag actief bezig met sport, zo hou ik van boksen en hardlopen en zit ik graag op de fiets in de zonnige maanden van het jaar.

Fysiotherapie Groene Hart
Fysiotherapie in Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen of Gouda nodig? Fysiotherapie Groene Hart is de beste keuze. 

Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, handtherapie, fysiotherapie bij sportklachten, medical taping, claudicatio, COPD/Covid  therapie, revalidatie bij oncologische klachten, Gecombineerde leefstijl interventie, medische training bent u ook bij ons aan het goed adres.
Bel voor een afspraak: 0182 - 61 00 63

Aanmelding nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste gezondheidsnieuws en nieuws van onze praktijk? Meld u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief van Fysiotherapie Groene Hart.

Vestigingen

Locatie de Boemerang
Limaweg 55 C, 2743 CC  Waddinxveen

Locatie de Iep
Ieplaan 35, 2742 ZG  Waddinxveen

Locatie Boskoop
GESLOTEN! (Zijde 25, 2771 EJ  Boskoop)

Locatie Zevenhuizen
Dorpsstraat 154 en 154A, 2761 AJ  Zevenhuizen

Kinderfysiotherapie Gouda
Willem en Marialaan 1, 2805 AR  Gouda